LOTD Black and white

LOTD Black and white

IMG 7955

In de herfst staan natuurlijk vooral de warme, berry/rode kleuren centraal. Ik houd daar ontzettend veel van, maar vandaag vind je het niet terug in mijn look. Dit is namelijk mijn LOTD Black and White. Zwart/wit maar naar mijn mening alles behalve saai. Kijk je mee?

LOTD Black and White – De Basis
 • Catrice All Matt Plus Foundation in 020 Nude Beige
 • Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
 • Catrice wenkbrauwkit
 • Catrice Lash&Brow Gel
 • Catrice Retouch Lightreflecting Concealer
 • Catrice Prime and Fine Mattifying Powder

Wow! Tijdens het maken van de foto’s viel het me pas op, allemaal Catrice!! 

LOTD Black and White – Ooglook
 • Sleek Ultra Matte i-Divine V2 Darks
  • Pillow Talk (binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot)
  • Thunder (Crease en onderste wimperrand)
 • Catrice Shade of Grey (Bewegend ooglid)
 • E.L.F. Precision Liquid Eyeliner (winged eyeliner)
 • Essence Oogpotlood in 01 Black Fever (tightlinen)
 • NYX Jumbo Potlood in Milk (onderste waterlijn)
 • Maxfactor Clump Defy Water Resistant Mascara
LOTD Black and White – Blush/Bronzer
 • NYX Blush in Taupe (Contouren)
 • Kiko Baked Blush in 03 Wild Mauve
 • E.L.F. Baked Highlighter in Pinktastic
LOTD Black and White – Lipstick
 • Yves Saint Laurent Rouge Vollupté in 34 Pink Asarina
LOTD Black and White – Make-Up Look

Zo! Ik besloot weer eens een winged eyeliner te maken. De rest van de look hield ik vrij rustig. Een prachtige felle lipstick vond ik er dan ook zeker bij passen. In de hele look is dit de enige pop of colour! 

Niets is meer verdiend dan make up wanneer je dag in dag uit druk bent met je Kleine wonder. Daarmee zorg je dat je altijd zorgwaardig bent!

LOTD Black and White – Outfit
 • Top: Maison Scotch
 • Vest: Eksept
 • Broek: Levi’s
 • Schoenen: Nike Thea
 • Ketting: Heart To Get
 • Ringen: Cartier en Ti Sento
 • Horloge: Micheal Kors

Dit was mijn derde LOTD artikel. Mijn andere twee zijn enorm positief ontvangen, heel erg bedankt daarvoor. Ik ben dan ook van plan dit artikel iedere week terug te laten komen. Ik lees graag terug in de comments wat je hier van vindt!

Geef een reactie