Kleurplatenkoorts

Kleurplatenkoorts

pikachu coloring page 07

Afgelopen week was een druiligere week wat betreft weer en doordoor kreeg ik afgelopen week ineens weer de kleurplaten koorts te pakken. Mijn man was deze week ook afwezig waardoor ik alleen
thuis zat met drie kleine kinderen, van 3, 5 en 7 jaar. Door het slechte weer was het onmogelijk voor ze om buiten hun energie kwijt te kunnen vanwaar ik dus op zoek ging naar nieuwe leuke dingen om te doen.

Ik ging online op onderzoek uit waarna ik al snel op XL Kleurplaat stuitte. Dit is een website waar je vele verschillende kleurplaten kan vinden. Het is hier zeer gemakkelijk door het kleurplaten downloaden.

In één van de vele categorieën die je op de website vindt klik je op één van de mogelijkheden en blader je gemakkelijk door de verschillende mogelijkheden. Mijn oudste zoon is door (waarschijnlijk) Pokémon Go een groot fan van Pokémon. Hij kon dus zijn ei kwijt op één van de vele pokémon kleurplaten. Aangezien ik zelf niet wist wa tik moest kiezen heb ik hier uiteindelijk ook voor gekozen (hihi).

Mijn dochtertje van 3 en dochter van 5 gingen echter liever voor wat meer ‘meisjesachtiger’. Zij kozen voor een kleurplaat van hun favoriete disney princessen. Ook hiervoor is er een ruime keuzemogelijkheid op de website.

Hoe werkt het downloaden van een kleurplaat bij XL Kleurplaat?

Het is heel gemakkelijk. Je gaat naar de website en kiest vervolgens uit een van de vele categorieën. Bijvoorbeeld, de pokémons of disneys. Vervolgens plaats je de gewenste kleurplaten in jouw downloadlijst. Je vult je emailadres in en je kan vervolgens gemakkelijk alle kleurplaten downloaden. Je krijgt ze ook nog eens naar je mail toegestuurd. Hoe makkelijk is dat?! Je kan tevens in de toekomst altijd gemakkelijk terugvinden welke kleurplaten je in het verleden hebt gebruikt.

Meer weten?  Check dan vooral de website van XL Kleurplaat!

Geef een reactie