Gevel belettering zet bedrijven in de spotlights

Gevel belettering zet bedrijven in de spotlights

pexels san engineer 1935370

Vergroot de naamsbekendheid van bedrijven

Bedrijven willen vaak gezien worden, dat kan met gevel belettering. De bedrijfsnaam en/of het bedrijfslogo in felle reclameletters op de gevel trekt volop bekijks van het passerende publiek. Bovendien zien klanten die op bezoek komen voor een meeting ook deze belettering op de gevel. Dit zal de uitstraling van het bedrijf én het bedrijfspand alleen maar ten goede komen. Gevelbelettering zorgt voor reclame die 24/7 aanstaat en zichtbaar is voor iedere voorbijganger.

Prominente plek

De gevel van een bedrijfspand is een prominente plek. Als hier een gevelbord op wordt gemonteerd, ziet iedereen dit. In ieder geval de mensen die voorbij lopen en het overige passerende verkeer. Op dit gevelbord staan de bedrijfsnaam en eventueel het logo, en die moeten positief opvallen. De juiste gevelreclame kan de naamsbekendheid van het bedrijf flink vergroten.

Verschillende soorten gevelreclame

Gevelbelettering bestaat in verschillende soorten en maten. Ook komen er elke keer weer nieuwe vormen bij, de ontwikkeling in de reclamebranche staat immers nooit stil. Populaire nieuwe vormen van gevelreclame zijn LED lichtreclame en neon verlichting. Andere soorten gevelreclame zijn:

  • Doosletters, zowel verlicht als onverlicht
  • Reclame borden
  • Thin signs
  • Lichtbakken
  • Reclame zuilen
  • Spanframes

Wat kost gevelreclame en heb ik een vergunning nodig?

Het is lastig te zeggen wat de kosten zijn voor gevelreclame, omdat er zoveel verschillende soorten zijn. Elke vorm is anders en heeft een andere prijs. Met een minimaal budget is er toch nog veel mogelijk. Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende aanbieders van gevelbelettering.

Daarnaast moet u weten dat gevelreclame aan een vergunning verbonden is. Voor het plaatsen van gevelbelettering heeft het bedrijf een omgevingsvergunning nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente. Voor meer informatie over vergunningen kunt u de website van uw gemeente raadplegen.

Ideale partner op het gebied van gevelbelettering

Bent u ondernemer en wilt u voor uw bedrijf gevelbelettering op maat laten maken? Een landelijke aanbieder van gevelreclame is Benelux Sign Systems. Deze specialist verzorgt het complete pakket: ontwerp, productie en montage.

Geef een reactie