Ektiv VvE beheer in Den Haag

Ektiv VvE beheer in Den Haag

maximillian conacher sPpe2D7VbpM unsplash 1

Wanneer u denkt dat u alleen een appartement koopt in Den Haag en voor de rest niets, dan komt u bedrogen uit. U bent als u een appartement koopt lid van de VvE(Vereniging van Eigenaren). U betaalt aan het VvE beheer Den Haag daar maandelijks een vast bedrag voor. De VvE zorgt ervoor dat in het appartement de delen, die door alle bewoners van het appartementencomplex worden gebruikt, goed worden onderhouden. Voor het schoonhouden en onderhouden van algemene zaken in het appartementencomplex worden externe bedrijven ingehuurd.

Het uitbesteden van het onderhoud aan een externe partij

Wanneer het bestuur van het VvE beheer Den Haag het te veel werk vindt dat het partijen moet controleren op het onderhoud, dan kan dat worden uitbesteedt. Doordat het bestuur van het VvE beheer Den haag alles uitbesteedt aan Ekiv VvE Beheer, kunt u ervan op aan dat alle werkzaamheden die in het complex gedaan moeten worden, tijdig worden uitgevoerd.
Door de werkzaamheden over te dragen aan Ektiv VvE Beheer wordt u als bestuur van het appartementencomplex ontlast.

Wat wordt er onderhouden door Ektiv VvE Beheer ?

De opzet van het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is dat de gemeenschappelijke delen van het gebouw goed worden schoongemaakt. Daarbij kunt u denken aan de hal, trappenhuis, dak, fundering en vooral ook het technische gedeelte. Omdat het ICT werk in het appartementencomplex vaak specialistisch is, wordt dat uitbesteedt aan een technisch extern bedrijf. Dat wordt allemaal geregeld door Ektiv VvE Beheer.

Sparen voor onvoorziene omstandigheden.

Het bestuur van de vereniging van het appartementencomplex ontvangt van iedere bewoner van het gebouw maandelijks een vast bedrag. Daarmee kunnen de lopende zaken worden betaald. Ook zal het bestuur van de vereniging een bedrag moeten sparen voor onvoorziene omstandigheden. Wanneer door een storm het dak wordt beschadigd, dan zal dat gemaakt moeten kunnen worden. Ook is er een goede opstalverzekering nodig. Daarvoor zorgt de vereniging van het complex.

Geef een reactie